L1

General discussion and support for the Peaberry SDR V1.

L1

Postby john.kg9dk » Sun Jul 21, 2013 3:34 pm

I am building the V1 of the Peaberry, for 40/30/20 bands. The schematic page 1 shows a L1. The band configuration worksheet does not show L1 being used on the 40/30/20 bands. Can some one enlighten me about L1 for the 40/30/20 band configuration? thanks
John
john.kg9dk
 
Posts: 6
Joined: Fri Feb 22, 2013 2:55 am

Re: L1

Postby AE9RB » Sun Jul 21, 2013 4:21 pm

If you don't see L1 on the schematic worksheet then the file is corrupt. Download a fresh copy and you should see it.
73 David AE9RB
AE9RB
Site Admin
 
Posts: 511
Joined: Thu Nov 15, 2012 5:27 am
Location: Portland, Oregon, USA (CN85ql)

Re: L1

Postby john.kg9dk » Mon Jul 22, 2013 6:41 pm

I think I have found my point of confusion, I was thinking that L1 and L2 were different, but now I think that they are identically. That is probably true for L6 and L7. The way the L1 and L2 text aligned up with the smaller font showing the band and turns had me thinking that L1 and L2 were different and only use on certain bands. Well it looks like I have a couple more coils to wind.
john.kg9dk
 
Posts: 6
Joined: Fri Feb 22, 2013 2:55 am

Re: L1

Postby AE9RB » Mon Jul 22, 2013 6:57 pm

Yes, L1 and L2 are identical.
73 David AE9RB
AE9RB
Site Admin
 
Posts: 511
Joined: Thu Nov 15, 2012 5:27 am
Location: Portland, Oregon, USA (CN85ql)


Return to Peaberry SDR V1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron