"Peaberry_CW stopped working"

"Peaberry_CW stopped working"

Postby camqrp » Fri Jan 30, 2015 10:58 pm

I'd like to try it out but as soon as I start it, it stops and windows gives me this very un-helpful message.

Using a Thinkpad Z61T, core duo running Win 7. Been on the air with both of my Peaberries, running JT-65, RTTY, Hell etc. so the necessary drivers are present and accounted for. Class? Anyone?

Cam N6GA
camqrp
 
Posts: 36
Joined: Tue Oct 07, 2014 12:02 am

Re: "Peaberry_CW stopped working"

Postby AE9RB » Sat Jan 31, 2015 6:15 pm

These types of errors are logged by the operating system. Here's how you get them...

https://www.google.com/search?q=windows+event+viewer
https://www.google.com/search?q=osx+console
73 David AE9RB
AE9RB
Site Admin
 
Posts: 511
Joined: Thu Nov 15, 2012 5:27 am
Location: Portland, Oregon, USA (CN85ql)

Re: "Peaberry_CW stopped working"

Postby LY3G » Sun Feb 01, 2015 11:48 am

Cam, please check sound settings. Must be so...
Sound.jpg
Sound.jpg (48.62 KiB) Viewed 6595 times
73! de LY3G Gintas
LY3G
 
Posts: 27
Joined: Wed Feb 19, 2014 6:57 am
Location: Klaipeda

Re: "Peaberry_CW stopped working"

Postby camqrp » Mon Feb 02, 2015 2:04 am

David - Thanks, the event viewer pointed to this DLL : C:\Windows\system32\ig4icd32.dll, which either wasn't located where it should have been, or where the program was looking for it. I moved it and the program came to life.

Unfortunately, I have no waterfall. That part of the box is just blank. Perhaps another missing or misplaced DLL.

Having a wider receive bandwidth, such as 1000 Hz, would be useful for general tuning around as well as net operations where not all of the stations are zero beat. Also, when running stations in a CW contest, not all stations responding to your CQ are on frequency. I like to widen the filter to about 750 Hz at those times.

Tnx, Cam N6GA
camqrp
 
Posts: 36
Joined: Tue Oct 07, 2014 12:02 am

Re: "Peaberry_CW stopped working"

Postby AE9RB » Mon Feb 02, 2015 3:12 am

ig4icd32.dll is your video card OpenGL driver. Try reinstalling your video card drivers and make sure you have the latest version.
73 David AE9RB
AE9RB
Site Admin
 
Posts: 511
Joined: Thu Nov 15, 2012 5:27 am
Location: Portland, Oregon, USA (CN85ql)


Return to Peaberry CW

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron